Inchecken bij aankomst – Uitchecken bij vertrek
U kunt de woning op de dag van aankomst na 16:00 uur betrekken en dient deze op de dag van vertrek voor 13:00 uur te verlaten. Indien er geen boeking na uw verblijf is, kan in overleg met onze beheerder gekeken worden of u tegen een meerprijs van 10€ per uur met een maximum van 50€ nog langer in de woning kunt blijven.

Schoonmaak
De woning wordt schoongemaakt voor uw aankomst en na uw vertrek.
De kosten voor eindschoonmaak zijn 100€.

Tijdens het verblijf dient u de woning zelf schoon te houden en deze bij vertrek zo schoon mogelijk (bezemschoon) achter te laten. Een tussentijdse schoonmaak is eventueel mogelijk in samenspraak met de beheerder. (De kosten hiervan zijn 80€ -100€ afhankelijk van het aantal personen wat in de woning verblijft)

Aansprakelijkheid van de huurder
Tijdens uw verblijf bent u aansprakelijk voor de door u gemaakte schade aan de woning of inboedel.
De kosten voor het repareren of vervangen wordt aan u in rekening gebracht. Wanneer er sprake is van minimale reparatiekosten (beneden de €25,-), dan worden deze kosten niet verhaalt maar door onszelf bekostigd.

Als verhuurder zijn wij niet aansprakelijk voor:

  • Een ongeval in of rondom het verblijf.
  • Bezittingen die verloren, gestolen of beschadigd worden gedurende uw verblijf.
  • Tijdelijk defect van apparatuur, elektriciteit of watervoorziening.
  • Overmachtsituaties.

Verzekering & Dekking
De volledige inboedel van de huurwoning is verzekerd onder de standaard condities en risico’s die gesteld zijn door de lokale verzekeringsmaatschappijen. Uw eigen goederen worden niet meegenomen in deze verzekering. Het is daarom raadzaam om zelf een reisverzekering af te sluiten.

Water en elektriciteit
In de huurprijs is het verbruik van water en elektriciteit NIET inbegrepen. Onze beheerder neemt samen met u aan het begin en aan het einde van de huurperiode de meterstand op en verrekent op de dag van vertrek het door u verbruikte water en elektra. De prijs per KwH en een kuub water veranderd maandelijks op Curaçao.

Internet
Er is permanent draadloos internet in de woning beschikbaar voor onze huurders. Het gebruik van het internet is gratis en onbeperkt.

BBQ-en
Het is absoluut verboden om op het houten terras (i.v.m. brandgevaar) en de andere terrassen (i.v.m. vetvlekken ) te Barbecuen. 
U wordt daarom vriendelijk verzocht om dit op het grind rondom de woning te doen en om de BBQ schoon achter te laten voor de volgende gebruiker.

Borg
De borg bedraagt €500
De borg is ook de garantie dat het door u verbruikte water en elektra aan het einde van uw verblijf wordt voldaan en dat wij enigszins aanspraak kunnen maken op dit bedrag als er tijdens uw verblijf spullen zijn beschadigd.

Wasmachine.
In het washok staat een wasmachine tot uw beschikking.